16.3.2023 19:03
14 AC

Pelivarusteista vielä

Moi kaikki!

Porukka on hyvin hankkinut valkoisia pelipaitoja, kuten aiemmassa viestissä pyysin. Jokaisella pelaajalla on siis mustan ja valkoisen pelipaidan lisäksi oltava otteluissa mustat pelisukat ja mustat housut tai shortsit. Jos pitkähihaista tarvitsee, senkin on oltava musta ja mieluiten KäPan virallinen treenipaita. Ja tietenkin mustat sukat, säärisuojat, nappikset (värillä tai merkillä ei väliä) ja kolmoskoon pallo (värillä tai merkillä ei väliä).

Tässä vielä muutamia tarkennuksia tarvittaviin varusteisiin.

  • Valkoisia shortseja ei tarvitse hankkia. Pelaamme mustissa shortseissa tai kylmällä säällä mustissa pitkissä housuissa. Vieraspeliasussamme siis vain paidan tarvitsee olla valkoinen.
  • Kun kesä koittaa, on pääasiallinen peliasumme mustat shortsit. Tässä käytämme tietenkin järkeä, koska sää saattaa olla oikullinen. Siksi peleihin tulee mustan ja valkoisen pelipaidan lisäksi ottaa mukaan sekä pitkät housut että shortsit, jotta saamme paikan päällä säädettyä kaikille yhtenäisen peliasun.
  • Kun hankitte mustia pelihousuja ja -shortseja, ne pitäisi ottaa numeroituina. Tästä ei kuitenkaan tarvitse stressata eikä kauppaan tarvitse suorilta lähteä, olemassa olevat numerottomat mustat housut voi hyvin käyttää loppuun, varsinkin kun tämän ikäisillä housut kuluvat melkoista tahtia (Mbappén polviliukutuuletus on ainakin meillä hyvin suosittu). Housuissa ei kuitenkaan saisi olla esimerkiksi Adidaksen raitoja tai isoja logoja. Seuran virallinen yhteistyökumppani on Nike.
  • Sitten kun uusia varusteita tilaa, niin housut ja shortsit on hyvä ottaa omalla pelinumerolla.
  • Kaikkien näkyvien varusteiden on oltava mustia. Housujen ja pelipaidan lisäksi siis mahdollisen pitkähihaisen aluspaidankin pitää olla musta, mieluiten KäPan virallinen treenipaita tai aluspaita

 Vinkkinä myös KäPan Varustekirppis eli Facebook-ryhmä, josta voi tuurilla saada halvalla varusteita - tosi hyvällä tuurilla vieläpä oikealla numerolla.

Terveisin
Johannes, joukkueenjohtaja
Elisa, Rahastonhoitaja